Skoči do osrednje vsebine

Novica

Prirejamo konferenco o učinkovitem upravljanju z javnimi sredstvi

Računsko sodišče Republike Slovenije organizira konferenco na temo Učinkovito upravljanje z javnimi sredstvi, ki bo potekala v četrtek, 19. oktobra 2006 v konferenčni dvorani Ubiquitus hotela Domina Grand Media v Ljubljani.

Namen konference je opozoriti na problematiko porabe javnih financ pri delovanju javnega sektorja, še zlasti glede nepravilnosti, ki jih računsko sodišče ugotavlja kot nadzorna institucija. Vsebina ugotovitev, strnjenih v pregleden komentar, bo razčlenjena po posameznih temah, s ciljem služiti kot pomoč in opora pri oblikovanju zakonite in dobre prakse pri upravljanju z javnimi sredstvi javnofinančnih uporabnikov.

Predavatelji bodo spregovorili tudi o konkretnih opozorilih računskega sodišča, povezanih z najpogosteje odkritimi nepravilnostmi in obravnavali javnofinančne teme, za katere menimo, da so utemeljeno deležne posebne pozornosti.

Da bi omogočili udeležbo čim širšemu krogu zainteresirane javnosti, je udeležba na konferenci brezplačna. Prijave pošljite na elektronski naslov: mariza.zgur@rs-rs.si.

Prostorske zmožnosti dvorane, kjer bo potekala konferenca, so omejene, zato bomo upoštevali vrstni red prispelih prijav.

Veselimo se vaše udeležbe!

Program konference Učinkovito upravljanje z javnimi sredstvi