Velikost pisave

Za dodatno povečavo pisave lahko uporabite tudi:

CTRL + za povečavo
CTRL - za pomanjšavo

 

V primeru težav pri dostopanju do informacij nam te lahko sporočite na webmaster.rsrs@rs-rs.si, zaželeni pa so tudi vaši predlogi in povratne informacije glede uporabniške izkušnje dostopnosti na spletni strani.

Dostopnost

Vsebina spletišča računskega sodišča je zasnovana z namenom zagotoviti univerzalno dostopnost objavljenih informacij komurkoli, kadarkoli in brezplačno. Ker univerzalno dostopnost omejujejo predvsem zdravstvene omejitve uporabnikov spletišča (te obsegajo predvsem vidne, motorične, slušne, kognitivne in jezikovne omejitve, ipd.) ter tehnične omejitve, smo le-tem posvetili posebno pozornost in skušali spletišče v čim večji meri prilagoditi, zato upoštevamo naslednja priporočila:

 • uporabljamo pisave, ki jim je mogoče povečati velikost,
 • pomembne slike so opremljene z opisi,
 • ne uporabljamo premikajočih slik (GIF),
 • imena povezav so opisna,
 • videoposnetki so večinoma opremljeni s podnapisi.

Spletišče je optimizirano za uporabo na različnih vrstah naprav (računalnik, tablica, mobilni telefon) in za različne spletne brskalnike in operacijske sisteme. Zaradi boljše podpore za osebe s posebnimi potrebami vam priporočamo uporabo najnovejše različice spletnih brskalnikov, kadarkoli je to mogoče. Kljub temu da si prizadevamo v čim večji možni meri povečati dostopnost in uporabnost našega spletišča, pa vsi elementi ne omogočajo optimizacije za popolno dostopnost. Zato določene objavljene vsebine ne izpolnjujejo vseh zahtev glede dostopnosti, kot jih določa Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij.

  Več o tem v Izjavi o dostopnosti >

  Revizija

  Pravilnost poslovanja politične stranke Piratska stranka Slovenije v letu 2019

  Zadnja sprememba:
  18. 12. 2020

  Podatki o reviziji

  Revidiranec/ci:

  Cilj revizije:

  Izrek mnenja o pravilnosti poslovanja politične stranke v letu 2019.

  Revidirano obdobje:
  2019

  Sklep o reviziji:
  Številka sklepa: 325-2/2020/3
  Datum: 26. 5. 2020

  Opombe:

  Pravilnost poslovanja politične stranke Piratska stranka Slovenije v letu 2019

  Računsko sodišče je izvedlo revizijo pravilnosti poslovanja politične stranke Piratska stranka Slovenije v letu 2019.

  Cilj revizije je bil izrek mnenja o pravilnosti poslovanja politične stranke Piratska stranka Slovenije v letu 2019. Računsko sodišče je preverjalo skladnost poslovanja politične stranke Piratska stranka Slovenije z Zakonom o političnih strankah in Zakonom o volilni in referendumski kampanji.

  Računsko sodišče je o pravilnosti poslovanja politične stranke Piratska stranka Slovenije v letu 2019 izreklo pozitivno mnenje.

  Deli vsebino