Skoči do osrednje vsebine

Novica

Podaljšali smo rok za oddajo ankete

V zadnjem avgustovskem dnevu smo javnost obvestili, da ob izvajanju Revizije zagotavljanja predšolske vzgoje v letih 2003 do 2006, starše in skrbnike predšolskih otrok naprošamo za sodelovanje v anketi na temo zadovoljstva staršev in skrbnikov glede dostopnosti vrtcev in kvalitete storitev predšolske vzgoje. S pomočjo zbranih izsledkov ankete želimo soočiti mnenja glede izvajanja predšolske vzgoje na izvedbeni ravni s cilji države na tem področju. Z ugotovitvami, ki jih bomo zapisali v revizijskem poročilu, želimo pripomoči k nadaljnjemu prilagajanju sistema predšolske vzgoje dejanskim potrebam otrok, staršev in skrbnikov ter tako prispevati k večjemu zadovoljstvu naših najmlajših.

Zaradi velikega zanimanja za sodelovanje smo se odločili rok za oddajo anket podaljšati. Novi rok za oddajo izpolnjenih vprašalnikov je torek, 10. oktobra 2006.

Vsem, ki ste nam izpolnjeno anketo že posredovali, se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje, vse, ki si želite sodelovati v povsem anonimni anketi, pa vabimo, da si podrobnosti ogledate s klikom na povezavo do izvorne novice.